Wandeling

Als u op zoek bent naar een betrouwbare mobiele noodknop voor senioren, dan is de LifeWatcher SOS Button een uitstekende keuze. Deze speciaal ontworpen noodknop ouderen biedt onbeperkte alarmeringsmogelijkheden en is eenvoudig in gebruik. In dit artikel ontdekken we de voordelen van deze innovatieve oplossing en hoe deze technologie ouderen in staat stelt om langer zelfstandig te wonen.

 

Eenvoudige bediening voor senioren

De LifeWatcher SOS Button is ontworpen met de behoeften van senioren in gedachten. Met een eenvoudige druk van enkele seconden worden vooraf geselecteerde contactpersonen gealarmeerd. Zodra een contactpersoon reageert, staat de gebruiker in direct contact en kan hij of zij hulp inroepen indien nodig. Dit maakt de noodknop ouderen een betrouwbare levenslijn.

 

Langdurig gebruik en opladen

De noodknop ouderen hoeft slechts elke vier tot zes dagen opgeladen te worden, en hiervoor wordt een handig oplaadstation meegeleverd. Hierdoor hoeven ouderen zich geen zorgen te maken over dagelijks opladen en blijft de SOS Button altijd klaar voor gebruik.

 

Locatiebepaling en veilige cirkel

Een extra handige functie van de LifeWatcher SOS Button is de ingebouwde simkaart. Via een gratis mobiele app kunnen de gebruikers en hun contactpersonen de locatie van de drager in real-time zien, zowel binnen als buiten. Deze nauwkeurige locatiebepaling wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van GPS, WiFi, BLE en LBS.

 

Bovendien kan er een veilige cirkel worden ingesteld in de app. Wanneer de gebruiker de grenzen van deze cirkel overschrijdt, ontvangt de contactpersoon onmiddellijk een melding. Dit zorgt voor gemoedsrust bij zowel ouderen als hun dierbaren, wetende dat er altijd wordt gewaakt over hun veiligheid.

 

Geen abonnement nodig

Veel andere aanbieders van persoonlijke alarmeringsproducten vereisen dat gebruikers abonnementen afsluiten. LifeWatcher pakt dit anders aan en biedt de noodknop ouderen zonder abonnement. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u op de simkaart laadt, en wanneer het tegoed bijna op is, ontvangt u een bericht via de mobiele app om het tegoed op te waarderen. Dit betekent dat u niet vastzit aan een ingewikkeld abonnement en flexibiliteit behoudt.

 

Langer zelfstandig wonen

Een van de meest waardevolle aspecten van de LifeWatcher SOS Button is dat het ouderen de mogelijkheid biedt om langer zelfstandig te blijven wonen. Deze innovatieve noodknop versterkt de onafhankelijkheid van senioren, waardoor ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Het geeft ouderen en hun families gemoedsrust, wetende dat er snel en eenvoudig hulp kan worden ingeroepen in geval van nood.

 

Altijd binnen handbereik

De SOS knop ouderen wordt geleverd met een handig halskoord, waardoor de noodknop als een ketting gedragen kan worden. Hierdoor hebben gebruikers altijd toegang tot de noodknop, zelfs onder de douche, omdat deze volledig stof-, zand- en waterdicht is.

 

Heeft u twijfels? Geen zorgen, u heeft een retourperiode van 14 dagen na aankoop om het product zonder opgave van redenen te retourneren.